We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

DK​½​(​1) Records de Kyoto

by Últim Cavall

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €3 EUR  or more

     

  • Tienda Online

1.
Desig 02:52
Desig de tocar-te, de deixar de ser jo, d'agradar-te, valgui el que valgui. Desig de cremar el calaix, on guardo tot el que fas, quan te’n vas. Desig de quedar-me i d'escapar, i saber que m’agrades si m'esgarrapes. Desig d’agafar la teva mà i pensar que no marxaràs, arrossegant-te. Desig de matar totes les hores que a poc a poc em vas donar, i que tot el que hem provat sigui veritat.
2.
Diuen que plou sobre mullat, potser mai no s’ha assecat. Un fantasma sobre la ciutat ve a proclamar la seva veritat. Ho he decidit només faré cas del que diuen els tertulians. Ja no busco perquè he trobat a les pantalles la seva veritat.
3.
Mossegades 02:34
Són les quatre de la nit, han deslligat els gossos. Una lluna massa clara, i un silenci que ja crida. Has sigut algun cop lliure? Una llum que no s’apaga, unes ombres que t'atrapen. Més a prop cada vegada un final que m'espanta. Has sigut algun cop lliure? Serem lliures alguna vegada? Hem sigut lliures alguna vegada? Les ferides i mossegades, quedaran sempre marcades. La matinada amenaçant, despullats encara. Hem sigut mai lliures? Lliures alguna vegada?
4.
Cauen a l'antiga ciutat, cauen a plom, sense avisar. Callen les seves parets i els interiors deshabitats. Cauen edifcis, han caigut a plom. Busqueu entre les runes, trobareu el meu cos. Sota aquesta pluja ha marxat la pols en els bocins de vidre vaig escriure el meu nom. Mira, tot ha marxat, res tornarà a ser com abans. Ara ja és massa tard, tot és més simple, la fragilitat. Cauen edifcis, han caigut a plom. Busqueu entre les runes, trobareu el meu cos. Sota aquesta pluja ha marxat la pols en els bocins de vidre vaig escriure el meu nom.
5.
Tots els colors que vas portar, només el groc ens quedarà. L’última estació on vaig plorar va ser aquella d’on vas marxar. No hi ha llums projectant la teva ombra invisible. El cel trencat d'aquella ciutat mai el tindré al meu abast. Capvespre mut, a camera lenta, la bellesa pot ser violenta. Cels vermells, cotxes i fang, els ulls tapats, metalls pesants. Mai sabràs qui eres quan vas marxar i qui va tornar. No hi ha llums projectant la teva ombra invisible. El cel trencat d'aquella ciutat mai el tindré al meu abast. Capvespre mut, a camera lenta, la bellesa pot ser violenta.
6.
Els gegants han mort i ara tots som petits. Farem ofrenes de foc a les ciutats llunyanes. Records de quan erem molt més forts, enterrats sota les muntanyes cremades. I tornarem a tenir por, els gegants han mort. els gegants han mort. I tornarem a tenir por. Tornar a estar sols. I vam plorar per tot el que vindrà, per tot aquell valor que sempre ens falta. Tot el soroll que ja havia callat ens farà molt més sords, marxaran les raons. I tornarem a tenir por, els gegants han mort. els gegants han mort. I tornarem a tenir por. Tornar a estar sols.
7.
Sóc el monstre que ve cada nit quan estàs sola, sola al llit. Sóc la por que t’agafa el pit sense presses, amb neguit. No és el temps qui t’ha ferit és el monstre de la nit el teu monstre preferit. I és quan tu te’n vas que jo em quedo arraconat esperant-te espantat. Sóc el monstre que t’ha mentit, que no volia prendre partit. Sóc el dolor que sents a dins quan estàs sola, sola amb mi. No és el temps qui t’ha ferit és el monstre de la nit el teu monstre preferit. I és quan tu te’n vas que jo em quedo arraconat esperant-te espantat.
8.
Serem amants com ningú ho ha sigut abans. Ens sabrem sense haver-nos de mirar. A cada moment, no existirà res més. Ens farem mal però a poc a poc ens curarem. Però un dia tot deixarà de ser i sense avisar se n'anirà. Convertits en algú diferent, sense saber-ho explicar. Ens preguntarem quin sentit té tot el que ja, ja ha passat. On han anat les llavors que vam plantar els dos. Serem silenci i res més.

about

12" LP.


Rafa Monzó (Veu, guitarra)
Francesc Pascual (Bateria)
Valle Plaza (Sintetitzador, veus)
Jacob Serra (Guitarra, veus)
Jordi Moncho (Baix)
Toni Jordan (Baix)

Enregistrat i masteritzat per Jordi Moncho als estudis La Cova i Two Ties Recordings.
Produït per Últim Cavall i Jordi Moncho.

Disseny: Raül Vazquez (www.raul-vazquez.com)

credits

released March 17, 2017

license

all rights reserved

tags

about

discosdekirlian Barcelona, Spain

Casa de Discos y Libros. Independent Record Label. A.O.P. (Adult Oriented Pop)
discosdekirlian@gmail.com

contact / help

Contact discosdekirlian

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like DK½(1) Records de Kyoto, you may also like: