We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

DK05 Juli Bustamante i amics

by Fred i Son, Doble Pletina, Renaldo & Clara

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €2 EUR  or more

     

1.
Avions passen a l’hora de sopar amb les seues llums enceses, ocells de la nit cap enllà – cap ací en mig del cel de la ciutat. Estàs allà d’alt i estàs ací baix a la llum de les estreles. És temps de dormir i d’alçar-se prompte per la feina de demà. Gent – idees. Avions se’n van, avions se’n venen. Temps – històries. A vore qui cau de més alt. Gent- idees. Avions se´n van, ocells se´n venen. Temps - històries. I qui no s´ha caigut de dalt... Avions passen a l’hora de sopar com un tró sense tormenta, ocells de la nit cap enllà-cap ací, i qui no s’els escoltarà. Remors en la boira que es va estenent com la llum de l’alborada. Temps de dormir i d’alçar-se prompte per la feina de demà. Gent – idees. Avions se’n van, avions se’n venen. Temps-històries. A vore qui cau de més alt. //// Aviones pasan a la hora de cenar con sus luces encendidas. Aves nocturnas de aquí para allá en medio del cielo de la ciudad. Y estás allá arriba, y aquí abajo a la luz de las estrellas. Es hora de dormir y levantarse pronto para el trabajo de mañana. Gente, ideas… Aviones se van, aviones vienen. Tiempo, historias. A ver quién cae de más alto… Gente, ideas...Avions se van, pájaros vienen. Tiempo, historias. Y a ver quien no se ha caído de arriba... Los aviones pasan a la hora de cenar como un trueno sin tormenta. Aves nocturnas de aquí para allá, y quién no las escuchará. Rumores en la niebla que se va extendiendo como la luz de la alborada, tiempo de dormir y levantarse pronto para el trabajo de mañana. Gente, ideas… Aviones van, aviones vienen. Tiempo, historias. A ver quién cae de más alto.
2.
Gatitos pequeños, salid, salid que el hada de los gatos ya está aquí, por fin, por fin. Felinos divinos, venid, venid que el tiempo de los gatos ya está aquí por fin, fin.
3.
Mai no tindràs el valor de tornar a dir-me quant m’estimes. Dius que la bellesa no és més que l’inici de la tempesta, que tot allò que encanta acaba prompte. Si et vulguera més hauria d’assassinar-te. Haurem de posar entre els dos temps a muntanyes, sacs plens d’arena entre les bales. L’esperit de la pluja guardará este amor, sentiràs la cançó suau en el cristal. Una cançó que canten unes xiques mentre es pinten els llavis tranquil·les a les taules d’un bar al carrer Les Barques. Esperant només, esperant que passen homes. Esperant clients, esperant que passen coses. I tu mai no tindràs el valor de tornar a dir-me quant m’estimes. Tens molt poca vergonya i no em saludes, com si tu i jo no ens coneguérem, com si mai no haguérem fet coses prohibides, com si tu i jo … Però mai no tindràs el valor de tornar a dir-me quant m’estimes. Esperit de la pluja … //// Nunca tendrás el valor de volver a decir lo mucho que me quieres. Dices que la belleza no es más que el inicio de la tormenta, que todo aquello encantador acaba pronto. Para amarte más tendría que asesinarte. Pondremos entre los dos tiempo a las montañas, sacos de arena entre las balas. El espíritu de la lluvia guardará este amor, sentirás su canción suave en el cristal. Una canción que habla de unas chicas que se pintan los labios despacio en las mesas de un bar de la calle Les Barques, esperando solo, esperando hombres, esperando clientes, esperando que pasen cosas. Y tú nunca tendrás el valor de volver a decir lo mucho que me quieres. No tienes vergüenza y no me saludas como si no nos conociéramos. Como si nunca hubiéramos hecho cosas prohibidas, como si tú y yo… Pero nunca tendrás el valor de volver a decir lo mucho que me quieres. Espíritu de la lluvia…

about

Vinilo de 7" 200 copias numeradas.

open.spotify.com/album/70Xa9MZdVgtaXhNG85vMIl?si=lfS25vFJSHu1KQ0bsl5Pmw


"Avions", veus Juli: gravat i mesclat per Cristian Pallejà a Taxman.
"Gatitos" gravat i mesclat al local de Doble Pletina.
" L´ esperit de la pluja": gravat, mesclat i produït per Víctor Ayuso.

Disseny d´art per Marc Andreu // estudisafari.com

Barcelona, 2013.
discosdekirlian.com
discosdekirlian@gmail.com

credits

released June 27, 2013

Discos de Kirlian s´afegeix a la celebració i elogi del músic i artista valencià Juli Bustamante. Una iniciativa dels components de Fred i Son i promoguda per un bon grapat de músics barcelonins i valencians que ja han participat en diversos concerts col·lectius amb el propi Juli a València, Barcelona i Madrid. Ara es prepara un disc i un documental que veuran la llum molt aviat. A més Fred i Son amb Juli fan concerts plegats de tant en tant.
///////
Discos de Kirlian se apunta a la celebración y elogio del músico y artista valenciano Julio Bustamante. Una iniciativa de los componentes de Fred i Son i promovida por un buen puñado de músicos catalanes y valencianos que ya han participado en diferentes conciertos colectivos con el propio Julio en Valencia, Madrid o Barcelona. Ahora se prepara un disco y un documental que próximamente verán la luz. Además, Fred i Son con Julio dan conciertos de tanto en tanto.


"Para compartir el mundo hemos de dejarnos de prejuicios y dogmas. Más allá de cifras y tópicos hay seres humanos. La vida de cada cual es un tesoro que no hay que menospreciar ni dejar que menosprecien." (J. Bustamante)

license

all rights reserved

tags

about

discosdekirlian Barcelona, Spain

Casa de Discos y Libros. Independent Record Label. A.O.P. (Adult Oriented Pop)
discosdekirlian@gmail.com

contact / help

Contact discosdekirlian

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account