We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

DK09 Estiu De 1995 | La Zona Franca

by Barbacoa

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €2 EUR  or more

     

1.
Aquell estiu de mil nou-cents noranta-cinc podria haver tingut un final perfecte. Aquell estiu m’hagués casat amb tu sense dubtar ni un moment si era precipitat. Un matrimoni amb només quinze anys, una cerimònia enmig d'arbres fruiters, davant dels teus amics ens hauríem besat, ens hauríem casat tu i jo. Quan ho penso, com puc haver canviat en tan poc temps? Com és que em sembla una condemna ara qualsevol compromís? Fills, cases, feina, o plans de futur, però un matrimoni de només quinze anys em segueix semblant el millor final per un estiu perfecte.
2.
Mirant el mar des de la platja, deixant que l'aigua em mulli els peus, entenc de sobte quin és l'origen de les meves pors. Jo sóc uns peus quiets a la sorra al punt exacte on s'acaba el mar, el punt exacte on no hi cap perill per mi. Imagina't la postal: un mar salvatge però passi el que passi res em podrà fer cap mal; mantinc la distància perfecta per no prendre mal. I sé que mai tindré el coratge de capbussar-me i començar a nadar, m'aterroritza imaginar-me la profunditat. I no cal que ho digui, que el mar ets tu, i el que m'espanta és que mai podràs abandonar la costa i deixar la platja per venir amb mi. Visualitza la postal, visualitza les onades mullant uns peus en el punt exacte on les coses no poden fer mal, en un equilibri precari que no es pot trencar.
3.
Plou, s’ha fet de nit i encara t’espero, veient com el temporal esborra el paissatge i el teu record. Ai, encara ressonen les promeses del teu amor. Ai, com es van perdent entre la tempesta, la nit i el dolor. Mireu les meves mans, ara són de pedra. Mireu, mireu aquests dits quiets ontra el vidre, contra la foscor. Ai, un cop vaig tenir-te sota la pluja, entre les mans. I ara només tinc aquest silenci, i aquest temporal. Un cop, un cop i mil cops s’obre la porta. Entres, t’agenolles i et perdono i sóc feliç. Ai, la porta és tancada i la casa buida, i encara és de nit. Ai, la pluja és eterna i aquest dolor és infinit. Ai, encara ressonen les promeses del teu amor. Ai, com es van perdent entre la tempesta, la nit i el dolor. Pluja i foscor. Silenci i buidor. Nit i dolor.

about

DK09
Formato: Vinilo 7" 45rpm (200 unidades) / digital

Canciones grabadas en directo el 29 de Enero de 2014 en la Colegiata de Sant Pere d´Àger (Lleida).
Producción: Elsa de Alfonso
Canciones de Jordi Colombi.
Masterizadas por Alek Stark en Fundamental Audio

Artwork de Laura Antolín


*Canción incluida en la versión digital/cupón de descarga del 7"
Original de Arleta.

Adaptación al catalán de Jordi Colombi
Jordi: guitarra y voz
Margarida Mariño: violonchelo
Masterizada por Raúl Querido,

credits

released March 28, 2014

license

all rights reserved

tags

about

discosdekirlian Barcelona, Spain

Casa de Discos y Libros. Independent Record Label. A.O.P. (Adult Oriented Pop)
discosdekirlian@gmail.com

contact / help

Contact discosdekirlian

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like DK09 Estiu De 1995 | La Zona Franca, you may also like: